Sierkussens

Sierkussens zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit het interieur. Met sierkussen bepaal u de sfeer van het interieur en dankzij het ruime aanbod bij Nijhof Wooncentrum is er altijd een sierkussen die de uitstraling geeft die jij wilt creëren.

Sierkussens maken de bank af

Sierkussens zijn ideaal voor een praktisch steuntje in de rug. We hebben sierkussens in allerlei opdrukken en maten zodat we voor elk interieur een passend sierkussen hebben.

Het opvrolijken van een hoekbank met sierkussens

Wilt u nieuwe sierkussens? De collectie sierkussens van Nijhof Wooncentrum kleed ieder bankstel mooi aan. Wij hebben een uitgebreid assortiment sierkussens in diverse kleuren en dessins. Kom langs en kleed uw bankstel met sierkussens van Nijhof Wooncentrum.

sierkussens kunnen een bank meer kleur geven

Wist u dat wij u persoonlijk advies geven voor het inrichten van uw huis met sierkussens? Wij helpen u graag met kleur of styling adviezen. Kom langs en laat u inspireren door onze grote assortiment sierkussens. U kunt bij ons gratis parkeren in het centrum van Hoofddorp.

Nijhof Wooncentrum in Hoofddorp, de meeste keuze in sierkussens in de omgeving: Cruquius, Haarlem, Nieuw-Vennep, Heemstede, Zwanenburg, Aalsmeer, Rijsenhout, Bennebroek, Vijfhuizen, Badhoevedorp, Zwaanshoek, Amsterdam, Lisse en Hillegom.