Hoekbank Melissa

In stof vanaf:

€ 1.907,00

In leer vanaf:

€ 3.051,00

* prijzen exclusief hoofdsteun

Vragen? Bel of mail ons:

Hoekbank Melissa

Hoekbank Melissa is een maatwerk hoekbank welke in diverse opstellingen kan worden gemaakt. Zo kunt u de hoekbank krijgen met een haakse of ronde hoek. Waarbij de haakse hoek een strakkere uistraling geeft en de ronde hoek een extra zitplek creëert. Ook kunt u kiezen uit een hoekbank met long chair of een ottomane. En er is keuze uit maar liefst negen verschillende armleuningen. Hierdoor kan u uw droombank samenstellen. Ook is kan u kiezen uit een zitbank of fauteuil.

Naast opstelling mogelijkheden kunt u ook kiezen uit verschillende poten. Zo kunt u kiezen voor een metalen poot of een houten poot welke in diverse kleuren mogelijk is. Doordat de poten in drie hoogtes te verkrijgen zijn kunt u bankstel Melissa in drie zithoogtes laten maken.

 Dankzij de binnenvering zitcomfort kunt u jaren genieten van de uitstekende zitcomfort zonder dat deze gaat inzakken.

 Ook zijn er ontzettend veel kleurmogelijkheden door de uitgebreide keuze in stoffen en leer. Zo kunt u uw droombank maken waar iedereen van versteld zou staan.

Afmetingen hoekbank Melissa:

Hoekbank 264cm x157cm (zoals afgebeeld)
3,5 zits 220cm
3 zits 199cm
2,5 zits 176cm
2 zits 146cm
Fauteuil 93cm

Bezorgen hoekbank Melissa: Wij bezorgen hoekbank Melissa gratis is in Haarlemmermeer. Woont u verder weg en bent u geïnteresseerd in hoekbank Melissa neem dan contact met ons op voor de kosten bij eventuele bezorging.

Gratis parkeren: Wilt u hoekbank Melissa uitproberen? Geen probleem, want u kunt bij ons gratis parkeren in het centrum van Hoofddorp.