Colors at Home Hoofddorp

Maatwerk
Bij Colors at Home Hoofddorp werken wij alleen met maatwerk producten, hierdoor is er altijd een passende oplossing om jouw droomhuis te maken. Wij bieden de alle mogelijkheden aan en jij bepaalt het eindresultaat. Zo krijg jij het interieur van je dromen, zonder ! We bieden bij Colors at Home Hoofddorp maatwerk aan voor:

Wilt u een offerte aanvragen of heeft u vragen over een offerte? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Offerte Colors@home Hoofddorp en Nieuw Vennep

Interieuradvies bij jou thuis!
Colors at Home Hoofddorp geeft thuis persoonlijk interieuradvies, zo kunnen we samen kijken naar alle interieurwensen en mogelijkheden! We kunnen je namelijk goed helpen in de winkel, maar nog beter wanneer we zien hoe jij woont. Het gaat om het totaalplaatje waarin al je interieurwensen uitkomen. Wij zijn gespecialiseerd in interieuradvies en kennen de mogelijkheden van onze producten als geen ander.

Persoonlijk interieuradvies bij Colors@Home Hoofddorp

Meten is weten!

Je nieuwe gordijnen opgehangen, maar ze zijn 2 cm te kort. Of je komt erachter dat je een pak tekort komt tijdens het leggen van je vloer. Was de raamdecoratie nou op de dag of in de dag? Gelukkig helpen wij bij het inmeten wanneer je kiest voor een product bij Colors at Home Hoofddorp, zodat je nergens zorgen over hoeft te maken.

Raamdecoratie, gordijnen, vloeren en behang worden door specialisten ingemeten. Dan ben je zeker van een fantastisch eindresultaat waar je jaren plezier van hebt.

Inspiratie voor in huis

Colors at Home Hoofddorp, de beste prijs kwaliteit verhouding. Wij meten gratis bij je thuis alle maten op, zodat de maatvoering altijd goed is.

Ook leggen en monteren wij onze producten, zodat je er zeker van bent dat het deskundig is gebeurt.