Duo Rolgordijnen

Duo rolgordijnen zijn rolgordijnen met twee lagen stof die langs elkaar bewegen. Hierdoor kunt u zelf de lichtinval bepalen.

Naast lichtinval kunt u ook bepalen hoeveel inkijk u thuis heeft. Wanneer u de donkere vlakken sluit benut u van optimale privacy.

Er zijn diverse stoffen mogelijk op duo rolgordijnen, zo zijn er lichtdoorlatende en verduisterende stoffen. Alle stoffen hebben andere eigenschappen, daarom is het verstandig om altijd langs Nijhof Wooncentrum te gaan en u te laten adviseren over de stofmogelijkheden.

Duogordijnen

Koof

De Koof of onderlat zorgt ervoor dat de stof van een duo rolgordijn strak blijft hangen. En dat de duo rolgordijn niet gaat kreukelen wanneer u deze naar boven of naar beneden beweegt.

De koof is verkrijgbaar in het aluminium, wit, antraciet, beige of zwart.

Het is mogelijk om de koof op een spandraad te monteren. Dit is ideaal voor beweegbare gedeeltes waardoor de duo rolgordijnen niet kan wapperen.

Duogordijnen

Bediening Duo Rolgordijn

Een duo Rolgordijn wordt standaard voorzien van een ketting, waarbij u kunt kiezen of deze links of rechts geplaatst wordt.

Een elektrische bediening is optioneel, waarbij u de duo rolgordijn kan laten bewegen met behulp van een afstandsbediening. De elektrische stille motor van een duo rolgordijn kan op het stroomnet aangesloten worden of worden voorzien van een zonnepaneel.

Wanneer u voor optimale luxe wilt profiteren kunt u ervoor kiezen om uw duo rolgordijnen uit te breiden met een sensor. Deze sensor regelt de temperatuur en het zonlicht in huis door uw duo rolgordijn te laten zakken.

Duogordijnen

Nijhof Wooncentrum in Hoofddorp, de beste prijs kwaliteit verhouding duo rolgordijnen in omgeving: Cruquius, Haarlem, Nieuw-Vennep, Heemstede, Zwanenburg, Aalsmeer, Rijsenhout, Bennebroek, Vijfhuizen, Badhoevedorp, Zwaanshoek, Amsterdam, Lisse en Hillegom.

Wij meten alle duo rolgordijnen gratis bij u thuis op, zodat de maatvoering altijd goed is.

Wij plaatsen onze uitgebreide collectie duo rolgordijnen in Hoofddorp, Cruquius, Haarlem, Nieuw-Vennep, Heemstede, Zwanenburg, Aalsmeer, Rijsenhout, Bennebroek, Vijfhuizen, Badhoevedorp, Zwaanshoek, Amsterdam, Lisse en Hillegom.