Gordijnen

Gordijnen zijn verkrijgbaar in veel dessins en kleuren. De mogelijkheden met gordijnen zijn oneindig, waardoor ze in iedere woonkamer en slaapkamer passen.

De collectie gordijnen van Nijhof Wooncentrum is heel uitgebreid waardoor er voor iedereen een geschikt gordijn is.

Er zijn diverse stoffen mogelijk op gordijnen, zo zijn er lichtdoorlatende en verduisterende stoffen. Alle stoffen hebben andere eigenschappen, daarom is het verstandig om altijd langs Nijhof Wooncentrum te gaan en u te laten adviseren over de stofmogelijkheden en eigenschappen.

Gordijnen zijn te verkrijgen bij Nijhof Wooncentrum in Hoofddorp

 

Plooien

Naast de keuze van kleuren of dessins, zijn er ook verschillende plooien. Zo is er een enkele plooi, een dubbele plooi ook wel vlinder plooi genoemd en een driedubbele plooi.

Hoe groter de plooi hoe ruimer de gordijn valt en hoe royaler het gordijn oogt.

Soorten gordijnen

Enkel geplooid

Enkel geplooide gordijnen

Dubbel geplooid

Dubbel geplooide gordijnen

drievoudig geplooid

drievoudig geplooide gordijnen

Er zijn drie verschillende gordijngroepen: overgordijnen, inbetween en vitrage.

Overgordijnen zijn de lichtdichte gordijnen en de gordijnen waar bijna niet doorheen te kijken is. Deze worden veel gebruikt in slaapkamers om meer privacy te creëren.

Inbetween gordijnen worden vaak in woonkamers gebruikt. Dit zijn gordijnen waarbij meestal een silhoutte zichtbaar is. Ook zijn inbetween gordijnen vaak uitgevoerd met een motief.

Vitrage gordijnen zijn vaak effen gordijnen in lichte tinten. Een Vitrage gordijn is niet licht dicht en er kan soms gedetailleerd doorheen gekeken worden. Vitrage gordijnen worden vaak gebruikt in woonkamers om overdag de gordijnen dicht te kunnen doen tegen het zonlicht.

Gordijnen

Nijhof Wooncentrum in Hoofddorp, de beste prijs kwaliteit verhouding gordijnen in omgeving: Cruquius, Haarlem, Nieuw-Vennep, Heemstede, Zwanenburg, Aalsmeer, Rijsenhout, Bennebroek, Vijfhuizen, Badhoevedorp, Zwaanshoek, Amsterdam, Lisse en Hillegom.

Wij meten alle gordijnen gratis bij u thuis op, zodat de maatvoering altijd goed is.

Wij plaatsen onze uitgebreide collectie gordijnen in Hoofddorp, Cruquius, Haarlem, Nieuw-Vennep, Heemstede, Zwanenburg, Aalsmeer, Rijsenhout, Bennebroek, Vijfhuizen, Badhoevedorp, Zwaanshoek, Amsterdam, Lisse en Hillegom.