Plissé

Een plissé bestaat uit een geplisseerde stof, waarbij de koord altijd zichtbaar is.

Wanneer u geen koorden wilt zien kunt u kiezen voor een dupligordijn. Daarbij zijn beide kanten van de stof geplisseerd.

Dankzij de smalle bevestigingsprofiel van een plissé kan deze op bijna elk kozijn gemonteerd worden.

Ook op beweegbare delen zoals kantelramen of deuren kan een plissé geplaast worden met een spandraad zodat de plissé niet kan wapperen.

Speciale maten van plisé gordijnen

Kleuren

Plisségordijnen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en dessins. Zo kunt u kiezen voor verduisterende, transparante of licht doorlatende stoffen.

Ook kunt u kleuren combineren om een apart effect te creëren.

Kleurrijke plisé gordijnen

Bediening plissé

Een plissé wordt standaard voorzien van een koort, waarbij u kunt kiezen of deze links of rechts geplaatst wordt. Met het koort kunt u de panelen handmatig in de gewenste positie brengen.

U kunt er ook voor kiezen om een elektrische bediening te nemen, waarbij u de plissé laat zakken met een afstandsbediening.

Wanneer u voor optimale luxe wilt profiteren kunt u ervoor kiezen om uw plissé uit te breiden met een sensor. Deze sensor regelt de temperatuur en het zonlicht in huis door uw plissé te laten zakken.

Plisé gordijnen voor schuine ramen

Nijhof Wooncentrum in Hoofddorp, de beste prijs kwaliteit verhouding plissé in omgeving: Cruquius, Haarlem, Nieuw-Vennep, Heemstede, Zwanenburg, Aalsmeer, Rijsenhout, Bennebroek, Vijfhuizen, Badhoevedorp, Zwaanshoek, Amsterdam, Lisse en Hillegom.

Wij meten alle plisségordijnen gratis bij u thuis op, zodat de maatvoering altijd goed is.

Wij plaatsen onze uitgebreide collectie plissé in Hoofddorp, Cruquius, Haarlem, Nieuw-Vennep, Heemstede, Zwanenburg, Aalsmeer, Rijsenhout, Bennebroek, Vijfhuizen, Badhoevedorp, Zwaanshoek, Amsterdam, Lisse en Hillegom.