Rolgordijnen

Een rolgordijn is een raamdecoractie van stof met een strakke afwerking.

Er zijn veel kleuren en dessins mogelijk wanneer u voor rolgordijnen kiest.

Rolgordijnen worden vaak in slaapkamers geplaatst omdat ze goed zonlicht kunnen tegenhouden.

Ook op zolderramen kunnen rolgordijnen gemonteerd worden. Dankzij een zijgeleider blijft de rolgordijn ook in schuine ramen mooi strak.

Rolgordijnen

Onderafwerking rolgordijnen

De onderafwerking van een rolgordijn kan op vier manieren gebeuren: standaard onderafwerking, hoge onderlat, beklede onderlat of aluminium onderlat.

De hoge onderlat is 7,5 cm hoog. Terwijl de standaard onderlat 4 cm hoog is.

Een beklede onderlat wordt ingerold in de rolgordijnstof en is 3 cm hoog.

Wanneer u kiest voor een aluminium onderlat zal dit een moderne uistraling geven. De aluminium onderlatten zijn 3 cm hoog.

Onderlat van een rolgordijn

Bediening Rolgordijnen

Een Rolgordijn wordt standaard voorzien van een ketting, waarbij u kunt kiezen of deze links of rechts geplaatst wordt.

U kunt er ook voor kiezen om een elektrische bediening te nemen, waarbij u de Rolgordijn laat zakken met een afstandsbediening.

Wanneer u voor optimale luxe wilt profiteren kunt u ervoor kiezen om uw Rolgordijn uit te breiden met een sensor. Deze sensor regelt de temperatuur en het zonlicht in huis door uw Rolgordijn te laten zakken.

Rolgordijnen kunnen in diverse kleuren

Nijhof Wooncentrum in Hoofddorp, de beste prijs kwaliteit verhouding Rolgordijnen in omgeving: Cruquius, Haarlem, Nieuw-Vennep, Heemstede, Zwanenburg, Aalsmeer, Rijsenhout, Bennebroek, Vijfhuizen, Badhoevedorp, Zwaanshoek, Amsterdam, Lisse en Hillegom.

Wij meten alle rolgordijnen gratis bij u thuis op, zodat de maatvoering altijd goed is.

Wij plaatsen onze uitgebreide collectie rolgordijnen in Hoofddorp, Cruquius, Haarlem, Nieuw-Vennep, Heemstede, Zwanenburg, Aalsmeer, Rijsenhout, Bennebroek, Vijfhuizen, Badhoevedorp, Zwaanshoek, Amsterdam, Lisse en Hillegom.