Verticale jaloezieën

Verticale jaloezieën ook wel lamellen of luxaflex genoemd zijn er in drie materialen: aluminium, stof en kunststof.

Aluminium jaloezieën hebben een strak uiterlijk. stoffen jaloezieën geven meer een landerlijke sfeer. Terwijl kunststof jaloezieën heel eigen tijds zijn.

Verticale jaloezieën zijn makkelijk schoon te maken. Daarom zijn ze uitermate geschikt voor keukens en badkamers.

Maar verticale jaloezieën worden ook veel gebruikt in woonkamers of kantoren, omdat de lichtinval goed te reguleren is. En uiteraard ook het strakke design wat veel mensen aanspreekt.

Verticale jaloezieen

Kleuren

Verticale jaloezieën zijn verkrijgbaar in enorm veel kleuren.

Om de effen lamellen te onderbreken zijn er decostrips. Decostrips worden op de voor en achterzijde aangebracht en geeft een speels effect.

Ook kunt u ervoor kiezen om stoffen lamellen te voorzien van een stiksel.

Verticale jaloezieen

Bediening verticale jaloezieën

Een verticale jaloezieën worden standaard voorzien van een koort en een ketting, waarbij u kunt kiezen of deze links of rechts geplaatst wordt.

Een elektrische bediening is optioneel, waarbij u de verticale jaloezieën kan laten bewegen met behulp van een afstandsbediening of een klokinstelling. De elektrische stille motor van een verticale jaloezieën kan op het stroomnet aangesloten worden.

Wanneer u voor optimale luxe wilt profiteren kunt u ervoor kiezen om uw verticale jaloezieën uit te breiden met een sensor. Deze sensor regelt de temperatuur en het zonlicht in huis door uw verticale jaloezieën te laten zakken.

Verticale jaloezieen Verticale jaloezieen

Nijhof Wooncentrum in Hoofddorp, de beste prijs kwaliteit verhouding verticale jaloezieën in omgeving: Cruquius, Haarlem, Nieuw-Vennep, Heemstede, Zwanenburg, Aalsmeer, Rijsenhout, Bennebroek, Vijfhuizen, Badhoevedorp, Zwaanshoek, Amsterdam, Lisse en Hillegom.

Wij meten alle verticale jaloezieën gratis bij u thuis op, zodat de maatvoering altijd goed is.

Wij plaatsen onze uitgebreide collectie verticale jaloezieën in Hoofddorp, Cruquius, Haarlem, Nieuw-Vennep, Heemstede, Zwanenburg, Aalsmeer, Rijsenhout, Bennebroek, Vijfhuizen, Badhoevedorp, Zwaanshoek, Amsterdam, Lisse en Hillegom.