Spiraal-bodem

Spiraal bodems zijn te verkrijgen bij Nijhof Wooncentrum in Hoofddorp

Spiraal bedbodems zijn duurzaam en gaan doorgaans 20 jaar mee. Een spiraal bodem is gemaakt van staal, waardoor het een solide constructie heeft.

Dankzij de open onderkant ventileert een spiraal uitstekend. En is het uitermate geschikt voor matrassen die goed geventileerd zijn. Zoals de meeste pocketveermatrassen en combispringmatrassen.

Spiraal bodems zijn er in verschillende uitvoeringen. Zo kunt u kiezen voor een vlakke uitvoering, een elektrisch verstelbare uitvoering of een handverstelbare uitvoering.

 

Lattenbodem

Lattenbodems zijn te verkrijgen bij Nijhof Wooncentrum in Hoofddorp

Lattenbodems geven doorgaans betere ondersteuning dat spiraalbodems. Doordat lattenbodems over de volle breedte ondersteuning geven.

Tevens zijn lattenbodems bij de heupzone in hardheid af te stellen om de gewenste slaapcomfort te krijgen.

Wanneer u een lattenbodem als bedbodem gebruikt is het af te raden om mini pocketmatrassen te gebruiken.

 

Schotelbodem

Schotelbodem zijn te verkrijgen bij Nijhof Wooncentrum in Hoofddorp

Een schotelbodem geeft de beste ondersteuning van alle bedbodems, dit komt doordat iedere schotel individueel beweegt.

Een schotelbodem bestaat uit platic schotels met een metalen frame. En is verkrijgbaar in een vlakke of elektrische uitvoering.

Nijhof Wooncentrum in Hoofddorp, de beste prijs kwaliteit verhouding bedbodems in omgeving: Cruquius, Haarlem, Nieuw-Vennep, Heemstede, Zwanenburg, Aalsmeer, Rijsenhout, Bennebroek, Vijfhuizen, Badhoevedorp, Zwaanshoek, Amsterdam, Lisse en Hillegom.

Wij bezorgen onze uitgebreide collectie bedbodems in Hoofddorp, Cruquius, Haarlem, Nieuw-Vennep, Heemstede, Zwanenburg, Aalsmeer, Rijsenhout, Bennebroek, Vijfhuizen, Badhoevedorp, Zwaanshoek, Amsterdam, Lisse en Hillegom.