Nijhof Wooncentrum heeft de mooiste ledikanten in Hoofddorp en omstreken: Cruquius, Haarlem, Nieuw-vennep, Heemstede, Zwanenburg, Aalsmeer, Rijsenhout, Bennebroek, Vijfhuizen, Badhoevedorp, Zwaanshoek, Amsterdam, Lisse en Hillegom.

Iedere ledikant heeft een andere uitstraling. Dankzij onze uitgebreide collectie ledikanten is er altijd een een mooi ledikant die bij u past. Ook zijn er ledikanten die verrijdbaar zijn.

Ledikanten kunnen vaak in diverse kleuren en maatvoeringen gemaakt worden, waardoor ze in iedere slaapkamer passen. Zo kunt u zelf uw nieuwe ledikant creeëren. Ook kunt u meer kleur in uw woonkamer aanbrengen door een bed aan te kleden met een sprei of een mooi dekbedovertrek.

Wist u dat wij u persoonlijk advies geven voor het inrichten van uw slaapkamer met ledikanten? Wij helpen u graag met kleur of styling adviezen. Kom langs en laat u inspireren door onze grote assortiment ledikanten. U kunt bij ons gratis parkeren in het centrum van Hoofddorp.

Wij bezorgen en monteren onze uitgebreide collectie ledikanten gratis in Hoofddorp, Cruquius, Haarlem, Nieuw-vennep, Heemstede, Zwanenburg, Aalsmeer, Rijsenhout, Bennebroek, Vijfhuizen, Badhoevedorp, Zwaanshoek, Amsterdam, Lisse en Hillegom.