Nijhof Wooncentrum in Hoofddorp, de beste prijs kwaliteit verhouding matrassen in omgeving: Cruquius, Haarlem, Nieuw-Vennep, Heemstede, Zwanenburg, Aalsmeer, Rijsenhout, Bennebroek, Vijfhuizen, Badhoevedorp, Zwaanshoek, Amsterdam, Lisse en Hillegom.

Wist u dat een matras gemiddeld 5 tot 10 jaar mee gaat? Wanneer het midden gedeelte van een matras zachter wordt dan het hoofd- of voetgedeelte, is een matras aan vervanging toe.

Iedere matras heeft een ander slaapcomfort. Het slaapcomfort wordt bepaald door het materiaal waar een matras van gemaakt is. De meest voorkomende materialen die in een matras gebruikt worden zijn koudschuim, latex en traagschuim. Ook zijn er matrassen met een binnenvering, binnenveringmatrassen zijn matrassen met een combispring of een pocketveer. binnenveringmatrassen hebben een langere levensduur dan schuimmatrassen dankzij de extra ondersteuning van veren. Probeer een matras altijd uit voordat u tot aankoop over gaat.

Wist u dat wij u persoonlijk slaap advies geven voordat u een matras koopt? Wij helpen u graag met het uitzoeken van uw nieuwe matras. Nijhof wooncentrum heeft een ruim aanbod matrassen, kom gerust langs en ervaar de kwaliteit van nederlandse matrassen fabrikanten. U kunt bij ons gratis parkeren in het centrum van Hoofddorp.

Wij bezorgen onze matrassen in gratis Hoofddorp, Cruquius, Haarlem, Nieuw-Vennep, Heemstede, Zwanenburg, Aalsmeer, Rijsenhout, Bennebroek, Vijfhuizen, Badhoevedorp, Zwaanshoek, Amsterdam, Lisse en Hillegom.