Karpetten bij Nijhof Wooncentrum in Hoofddorp

Een Vloerkleed ook wel karpet genoemd kan in diverse maten en kleuren. Er zijn diverse stijlen; hoogpolige karpetten, laagpolige karpetten, geknoopte karpetten en de bekende Berber vloerkleden.

Een hoog polig karpet geeft een stoere en warme uitstraling. Ook dempt een hoogpolig karpet de akoestiek in de woonkamer. Dankzij de hoge polen, gaat het kleed door gebruik leven. Nijhof Wooncentrum heeft diverse hoogpolige karpetten welke in diverse maten en kleuren besteld kunnen worden. Ook kan een hoogpolig karpet gemaakt worden van tapijt met diverse randafwerking mogelijkheden en in iedere denkbare maat mogelijk.

Hoogpolig karpet ook wel hoogpolig vloerkleed genoemd

Een laagpolig karpet geeft minder vleug dan een hoogpolig karpet. Ook dempt het minder het geluid dan een hoogpolig karpet omdat deze minder volume heeft. Het kleed blijft daardoor strakker dan een hoogpolig karpet. Bij Nijhof Wooncentrum zijn laagpolige karpetten in diverse maten en kleuren. Ook kan een laagpolig karpet gemaakt worden van tapijt met diverse randafwerking en in iedere denkbare maat mogelijk.

Laagpolig karpet ook wel laagpolig vloerkleed genoemd

Nijhof Wooncentrum heeft meerdere vintage kleden met allemaal een andere print en kleurenmix. Vintage karpetten passen goed bij een modern interieur.

Vintage vloerkleden in diverse kleuren mogelijk

Wij bezorgen onze karpetten gratis in Hoofddorp, Cruquius, Haarlem, Nieuw-Vennep, Heemstede, Zwanenburg, Aalsmeer, Rijsenhout, Bennebroek, Vijfhuizen, Badhoevedorp, Zwaanshoek, Amsterdam, Lisse en Hillegom.