Laminaatvloeren bij Nijhof Wooncentrum in Hoofddorp

Een laminaatvloer heeft veel voordelen en is makkelijk schoon te maken. Het vuil kan niet in de vloer trekken en kan schoongemaakt worden doormiddel van stofzuigen of dweilen (voor dweilen zijn speciale schoonmaakmiddelen die een bescherming geven aan de laminaatvloer). Een laminaatvloer verkleurd nauwelijks, ook als deze veel wordt blootgesteld aan zonlicht.

Een laminaatvloer kan door veel mensen makkelijk zelf geplaatst worden. De laminaatvloeren van Nijhof Wooncentrum hebben een makkelijk kliksysteem waardoor de laminaat vloeren eenvoudig te leggen zijn.

Laminaatvloer met warm houtmotief in een woonkamer met industriele look Laminaatvloer met een grijs houtmotief in een woonkamer

Dankzij de vele dessins is er voor iedere woonkamer een vloer die past bij het interieur. Nijhof Wooncentrum heeft veel verschillende stijlen laminaatvloeren, welke bijna niet van echte houten vloeren te onderscheiden zijn. Er is een ruim aanbod in laminaatvloeren met een houtmotief en als tegel imitatie.

laminaatvloer geeft een warm gevoel in de woonkamer

Wist u dat wij u persoonlijk advies geven voordat u een Laminaatvloer koopt? Wij helpen u graag met het uitzoeken van uw nieuwe Laminaatvloer. Nijhof wooncentrum heeft een ruim aanbod Laminaat, kom gerust langs en ervaar de kwaliteit die wij aanbieden. U kunt bij ons gratis parkeren in het centrum van Hoofddorp.

Wij leggen onze vloeren voornamelijk in Hoofddorp, Cruquius, Haarlem, Nieuw-Vennep, Heemstede, Zwanenburg, Aalsmeer, Rijsenhout, Bennebroek, Vijfhuizen, Badhoevedorp, Zwaanshoek, Amsterdam, Lisse en Hillegom.