Berry Alloc vloeren

BerryAlloc is de nieuwe merknaam voor vloer-en muurbekleding en vervangt het vroegere BerryFloor en Alloc. BerryAlloc staat voor een sterk team wereldwijd en is een internationale speler met: laminaat en vinyl vloeren.

Berry Alloc laminaat:

BerryAlloc biedt een uniek assortiment laminaatvloeren aan. Duurzame vloeren met uiteenlopende designs, afwerkingen en houtsoorten, van klasse 32 tot 33.  Standaardformaten, extra lange en brede planken, smalle planken, verrassende combinaties en diverse afwerkingen. Vloeren voor alle ruimtes in uw huis, inclusief keuken en badkamer.

Berry Alloc PVC vloeren:

Je kunt PVC Click vloeren bijna op elke ondervloer installeren, zonder dat de voegen na verloop van tijd doordrukken. PVC vloer absorbeert het geluid en is volledig waterdicht, ideaal voor badkamers en keukens! De PVC vloer collectie is ook beschikbaar in XXL groottes en heeft een levenslange garantie bij residentieel gebruik!

Wist u dat wij u persoonlijk advies geven voordat u een PVC vloer koopt? Wij helpen u graag met het uitzoeken van uw nieuwe PVC vloer. Nijhof wooncentrum heeft een ruim aanbod PVC vloeren van Berry Alloc, kom gerust langs en ervaar de kwaliteit van Berry Alloc. U kunt bij ons gratis parkeren in het centrum van Hoofddorp.

Wij leggen onze Berry Alloc vloeren voornamelijk in Hoofddorp, Cruquius, Haarlem, Nieuw-Vennep, Heemstede, Zwanenburg, Aalsmeer, Rijsenhout, Bennebroek, Vijfhuizen, Badhoevedorp, Zwaanshoek, Amsterdam, Lisse en Hillegom.