Nijhof Wooncentrum in Hoofddorp, de beste prijs kwaliteit verhouding vloerbedekking in omgeving: Cruquius, Haarlem, Nieuw-Vennep, Heemstede, Zwanenburg, Aalsmeer, Rijsenhout, Bennebroek, Vijfhuizen, Badhoevedorp, Zwaanshoek, Amsterdam, Lisse en Hillegom.

Nouwens Bogaers is een toonaangevende tapijtenfabrikant die ruim 70 jaar gespecialiseerd is in wollen vloerbedekking. De ervaringen die zij hiermee hebben opgedaan is terug te zien in de goede kwaliteit.

Wist u dat wij u persoonlijk advies geven voordat u een vloerbedekking van Nouwens bogaers koopt? Wij helpen u graag met het uitzoeken van uw nieuwe vloerbedekking. Nijhof wooncentrum heeft een ruim aanbod wol tapijt, kom gerust langs en ervaar de kwaliteit van Nouwens bogaers. U kunt bij ons gratis parkeren in het centrum van Hoofddorp.

Wij leggen onze vloeren voornamelijk in Hoofddorp, Cruquius, Haarlem, Nieuw-Vennep, Heemstede, Zwanenburg, Aalsmeer, Rijsenhout, Bennebroek, Vijfhuizen, Badhoevedorp, Zwaanshoek, Amsterdam, Lisse en Hillegom.