Nouwens & Bogears vloeren

Nouwens-Bogears kent een jarenlange ervaring en traditie op het gebied van wollen tapijten die wordt doorgegeven van generatie op generatie.

Tilburg en omgeving zijn van oorsprong het centrum voor de handel en de productie in wol, wollen stoffen en wollen tapijten. In 1945 zetten Petrus Nouwens en zijn vrouw Lucia Bogears de eerste stappen voor een eigen bedrijf na jarenlange ervaring in de textiel.

Vanwege de schaarste direct na de oorlog worden de eerste producties gemaakt van tapijten met papieren poolmateriaal. Al snel wordt overgegaan op zuiver scheerwol en de naam Nouwens-Bogears wordt gevoerd. Vanaf de start is hun zoon Ad Nouwens in het bedrijf werkzaam en vooral door zijn inzichten maakt het bedrijf een flinke groei door.

Tegenwoordig wordt het bedrijf geleid door de derde generatie die staat voor dezelfde traditionele waarden van kwaliteit en dit graag in hedendaagse vormgeving vertaalt.

Wist u dat wij u persoonlijk advies geven voordat u een vloerbedekking van Nouwens bogaers koopt? Wij helpen u graag met het uitzoeken van uw nieuwe vloerbedekking. Nijhof wooncentrum heeft een ruim aanbod wol tapijt, kom gerust langs en ervaar de kwaliteit van Nouwens bogaers. U kunt bij ons gratis parkeren in het centrum van Hoofddorp.

Wij leggen onze vloeren voornamelijk in Hoofddorp, Cruquius, Haarlem, Nieuw-Vennep, Heemstede, Zwanenburg, Aalsmeer, Rijsenhout, Bennebroek, Vijfhuizen, Badhoevedorp, Zwaanshoek, Amsterdam, Lisse en Hillegom.