PVC vloeren bij Nijhof Wooncentrum in Hoofddorp

Een PVC vloer heeft veel voordelen, het is makkelijk schoon te maken. PVC stroken zijn uitermate geschikt voor vloerverwarming en dankzij de vele keuzes dessins is er altijd een vloer die past bij het interieur. Er zijn PVC vloeren die verlijmt moeten worden, waarbij de vloer eerst moet wordt geëgaliseerd. En er zijn PVC vloeren met een klikverbinding, hierbij hoeft de vloer meestal niet te worden geëgaliseerd. Een vloer met een klikverbinding legt hetzelfde als een laminaat vloer. Zelf een laminaatvloer leggen is voor veel mensen geen probleem. Wij helpen graag bij het vinden van de juiste PVC vloer en als het nodig is ook bij het leggen.

Een PVC vloer is ideaal voor een woonkamer waar veel geleefd wordt, omdat PVC vloeren krasvast zijn en voetwarm aanvoelen. Nijhof Wooncentrum heeft een ruim aanbod PVC vloeren met een warme uitstraling, de dessins zijn amper van houten of stenen vloeren te onderscheiden.

PVC vloer in de woonkamer

PVC vloeren zijn ook zeer geschikt voor kantoor ruimtes. Het geeft een warme uitstraling waarbij het personeel zich snel thuis voelt. De vloer heeft een hoge slijtweerstand. Ook dempen PVC vloeren het geluid waardoor de akoestiek verbeterd. Nijhof wooncentrum heeft een ruim aanbod PVC vloeren voor kantoren of winkel ruimtes.

PVC vloer voor kantoorruimtes

Doordat PVC stroken een hoge slijtweerstand hebben, kunnen de kinderen erop spelen zonder dat ouders bang hoeven te zijn voor krassen van speelgoed.

PVC vloeren zijn ideaal voor kinderen

Een PVC vloer kan ook goed in een slaapkamer omdat de vloer voetwarm aanvoelt.

PVC vloeren kunnen ook in een slaapkamer

PVC vloeren kunnen tegen vocht en zijn daardoor makkelijk schoon te maken. Hierdoor zijn PVC vloeren erg hygiënisch en daardoor een ideaal product voor in de keuken. Wanneer er een nieuwe keuken wordt geplaatst kunnen wij helpen om de ideale PVC vloer te combineren bij de keuken.

PVC vloeren zijn ideaal voor keukens

Wist u dat wij u persoonlijk advies geven voordat u een PVC stroken vloer koopt? Wij helpen u graag met het uitzoeken van uw nieuwe PVC stroken vloer. Nijhof wooncentrum heeft een ruim aanbod PVC stroken, kom gerust langs en ervaar de kwaliteit wij aanbieden. U kunt bij ons gratis parkeren in het centrum van Hoofddorp.

Wij leggen onze PVC vloeren voornamelijk in Hoofddorp, Cruquius, Haarlem, Nieuw-Vennep, Heemstede, Zwanenburg, Aalsmeer, Rijsenhout, Bennebroek, Vijfhuizen, Badhoevedorp, Zwaanshoek, Amsterdam, Lisse en Hillegom.