Vloeren van tapijt bij Nijhof Wooncentrum in Hoofddorp

Tapijt geeft een warm thuis gevoel door de mooie structuur en het straalt sfeer uit. Dankzij de ruime keuze in kleuren en soorten tapijt is er voor ieder interieur een geschikte vloerbedekking. Tapijt kan goed gebruikt worden in de woonkamer, hal, slaapkamer of op de trap. Alle tapijten van Nijhof Wooncentrum zijn van goede kwaliteit waarop jaren gelopen kan worden.

Tapijt vloeren voor de woonkamer

Heeft u last van huisstofmijt? Tapijt houdt stof vast, waardoor er minder stof door het huis dwarrelt en u minder last heeft van uw allergie dan wanneer u een harde vloer kiest. Bij Nijhof Wooncentrum zijn er speciaal ontwikkelde tapijten die huisstofmijt vasthouden.

Ook voor kinderen zijn tapijt vloeren ideaal. Ze kunnen lekker op een zachte vloer spelen en het is geluidsdempend. Kinderen glijden minder snel uit, omdat een tapijt vloer stroef is. De meeste vlekken zijn goed uit tapijt te verwijderen met gedestilleerd water en bij hardnekkige vlekken gedestilleerd water met schoonmaakazijn. Nijhof Wooncentrum heeft een ruim aanbod tapijt voor in huis.

Tapijt vloeren zijn ideaal voor kinderen om op te spelen

Een trap die bekleed is met tapijt zorgt voor maakt minder geluid wanneer iemand eroverheen loopt. Omdat een trap veel gebruikt wordt is het aan te raden om een goede kwaliteit tapijt te gebruiken met eventueel een ondervloer die de levensduur van het tapijt ten goede komt.

Trap met tapijt bekleden

Met een comfortabel tapijt van Nijhof wooncentrum stap je iedere ochtend heerlijk uit bed. Nijhof Wooncentrum heeft diverse tapijten welke ideaal zijn voor een slaapkamer.

Tapijt in de slaapkamer

Wist u dat wij u persoonlijk advies geven als u een tapijt koopt? Ook meten wij gratis bij u thuis op, zodat u nooit achteraf verrassingen tegenkomt. Wij helpen u graag met het uitzoeken van uw nieuwe tapijt. Nijhof wooncentrum heeft een ruim aanbod tapijt, kom gerust langs en ervaar de kwaliteit van van onze collectie tapijten. U kunt bij ons gratis parkeren in het centrum van Hoofddorp.

Wij leggen onze tapijt vloeren voornamelijk in Hoofddorp, Cruquius, Haarlem, Nieuw-Vennep, Heemstede, Zwanenburg, Aalsmeer, Rijsenhout, Bennebroek, Vijfhuizen, Badhoevedorp, Zwaanshoek, Amsterdam, Lisse en Hillegom.