Vinyl vloeren bij Nijhof Wooncentrum in Hoofddorp

Voor Kwalitatieve vinyl vloeren bent u bij Nijhof Wooncentrum aan het goede adres. Onze vinyl vloeren worden van hoogwaardig materiaal gemaakt en vakkundig gelegt. Een vinyl vloer heeft veel voordelen, het kan goed tegen water waardoor het makkelijk schoon te maken is.Tevens isoleert en dempt vinyl het geluid, waardoor het uitstekend gebruikt kan worden in een appartement. Dankzij de vele keuzes vinyl vloeren dessins is er voor iedere woonkamer een vloer die past bij het interieur.

Een vinyl vloer is ideaal voor woonkamers. Het geeft dezelfde warme uitstraling als een houten vloer en voelt handwarm. Ook dempt een vinyl vloer het geluid als u erover heen loopt. Een vinyl vloer is daarnaast ook geschikt voor vloerverwarming, heeft geeft de warmte direct door aan de vloer.

Vinyl vloer met warm houtmotief in een woonkamer met industriele look Vinyl vloer met een grijs houtmotief in een woonkamer

Nijhof Wooncentrum heeft een ruim assortiment vinyl vloeren in veel verschillende kleuren en dessins. Zo heeft u keuze uit vinyl vloeren met een houtpatroon, betonlook of een tegelpatroon. Zodat er altijd een vinyl vloer voor u tussen zit.

Vinyl vloer met steenmotief Vinyl vloer met steenmotief in woonkamer

Voor alles op het gebied van vinyl vloeren bent u bij Nijhof Wooncentrum aan het juiste adres. Dankzij ons ruim assortiment zit er altijd een vinyl vloer tussen die bij het interieur past. Zodra u een mooie vinyl vloer heeft uitgezocht komen wij bij u langs om alles op te meten en een vrijblijvende offerte op te maken. Daarnaast leggen wij de vloer geheel vakkundig waardoor u hier geen omkijken naar heeft. Eventueel halen wij uw oude vloer eruit en voeren wij deze af. Twijfel daarom niet en kom langs om onze collectie vinyl te bekijken in de winkel.

Wist u dat wij u persoonlijk advies geven voordat u een vinyl koopt? Wij helpen u graag met het uitzoeken van uw nieuwe vinyl vloer. Nijhof wooncentrum heeft een ruim aanbod vinyl, kom gerust langs en ervaar de kwaliteit wij aanbieden. U kunt bij ons gratis parkeren in het centrum van Hoofddorp.

Wij leggen onze vloeren voornamelijk in Hoofddorp, Cruquius, Haarlem, Nieuw-Vennep, Heemstede, Zwanenburg, Aalsmeer, Rijsenhout, Bennebroek, Vijfhuizen, Badhoevedorp, Zwaanshoek, Amsterdam, Lisse en Hillegom.